Брзо Пребарување

Кои делови одговараат на мојот автомобил

Зимски Дизел Адитив 150 ml

Број на производ: 5861002150

Оцени го овој производ:

Зимски адитив за дизел горива за подобрување и задржување на флуидноста на ниски температури
 
• Го спречува парафинирањето на дизел горивата
• Спречува „заглавување“ на водовите за гориво и филтерите
• Сам се меша
• Едноставна примена
• Компатибилен со сите стандардни дизел и био-дизел горива
 
Својства:
• Спречува парафинирање и го олеснува филтрирањето на дизел гориавата
• Ја задржува функционалноста на дизел горивата и при ниски температури
• Може да се користи до -31°C (во зависност од дизел горивата)
 
Примена:
• За сите дизел мотори за патнички и комерцијални возила, автобуси и машини за градба вклучувајќи ги моторите со common rail и инјектор пумпа технологија
• Содржината од лименката да се истури во резервоарот на температура од 0°C за да постигнување на максимален ефект
• Препорачуваме континуирана примена
• 150 ml се доволни за максимум 70 литри

343,00 ден. * Цената е со вклучен ДДВ

Делот е додаден во вашата кошничка