Брзо Пребарување

Кои делови одговараат на мојот автомобил

Start Rapid 300ml Помош при старт на моторот

Број на производ: 089011

Оцени го овој производ:

Start Rapid за брзо палење на SUS моторите, со подобрена комбинација на активни состојки
 
• Ги решава брзо и сигурно проблемите со палење на моторот, особено во ладни и влажни услови
• За дизел и бензински мотори со или без катализатори
• Особено добар за дизел – моторни возила, земјоделски и градежнички машини
• Исто така, погоден за возила со двотактен мотор; проблемите при палењето на косилките за трева со новиот Start Rapid се минато.
 
Примена: При палењето Start-Rapid кратко (максимум 1-2 секунди) да се нанесе во влезот на филтерот за воздух, и без потешкотии се стартува моторот. Доколку моторот по 2-3 обиди не запали, ве молиме да ја проверите исправноста на моторот. 

260,00 ден. * Цената е со вклучен ДДВ

Делот е додаден во вашата кошничка