Брзо Пребарување

Кои делови одговараат на мојот автомобил

Спреј за замрзнување 200 saBesto

Број на производ: 08901000

Оцени го овој производ:

Спреј за замрзнување, универзално применлив за репаратурни и монтажни работи, како и за пронаоѓање на дефекти
• Моќен ефект на ладење
• Спрејот локално лади и до -50°C
• Топчесто лежиште
• Создава термичко преоптоварување

2580,00 ден. * Цената е со вклучен ДДВ

Делот е додаден во вашата кошничка