Брзо Пребарување

Кои делови одговараат на мојот автомобил

Отстранувач на ’рѓа Rost Off 300ml

Број на производ: 08902

Оцени го овој производ:

Rost Off- отстранувач на ’рѓа
 
• Голема капиларна активност
• Оптималните капиларни својства предизвикуваат силен продор во ’рѓата, а со тоа многу зарѓаните завртки може да се олабават
• Оптимално растворање на ’рѓата
• Ја нагризува ’рѓата и ги отпушта цвсто „запечените“ завртки
• Добра контрола на водата
• Спречува продор на вода и влага
• Оптимална корозивна заштита поради додадените адитиви за заштита од корозија
• Дополнително штити и од натамошна корозија
• Без смоли и киселини
• Без силикони
• Не ги нагризува гумите и изолативните материјали
 
Примена: За отстранување на зарѓаните и оксидирани завртки кај автомобилите, камионите, земјоделските и индустриските машини, агрегатите и разните уреди. 

169,00 ден. * Цената е со вклучен ДДВ

Делот е додаден во вашата кошничка