Брзо Пребарување

Кои делови одговараат на мојот автомобил

MIDI Навоен Осигурувач 50A

Број на производ: 0731309050

Оцени го овој производ:

Навоен осигурувач за моторни возила MIDI, црвен
 
• Со пластична облога
• Искрењето е избегнато со осигурачот
• Не се деформираат и обезбедуваат сигурен контакт
• Замена за старите „лиснати“ oсигурувачи
• Поголема безбедност
• За BMW, Mercedes, Volvo и др.

100,00 ден. * Цената е со вклучен ДДВ

Делот е додаден во вашата кошничка