Брзо Пребарување

Кои делови одговараат на мојот автомобил

Бензин Адитив за Дизни

Број на производ: PEM400M

Оцени го овој производ:

  • Високо концентриран адитив, кој брзо ги отстранува штетните депозити, за употреба во возила на бензински погон.
  • Ја враќа загубената моќ и забрзување со отстранување на штетните депозити кои се изградени со текот на времето.
  • Брзо ги чисти бензинските инјектори.
  • Намалување на издувните гасови и потрошувачката. 
  • Помага да се елиминираат проблемите при стартување на моторот.
  • Погоден за сите типови бензин (LRP и безоловен).
  • 400мл е доволно да се третираат и до 60 литри бензин.
  • Нема да им наштети на каталистички конвертори или турбополначи.
  • Исто така погоден за мотори со карбуратори.
  • Работи додека возиш.

316,00 ден. * Цената е со вклучен ДДВ

Делот е додаден во вашата кошничка