Брзо Пребарување

Кои делови одговараат на мојот автомобил

Адитив D-TOX Бензин (комплетен систем)

Број на производ: DTOX400M

Оцени го овој производ:

Моќен чистач на комората за согорување и целосниот систем за гориво, наменето за отстранување на штетни наслаги на бензинските мотори.
Ги отстранува депозитите кои се акумулираат на системите за гориво и предизвикуваат намалување на економијата и силата на горивото. Ја чисти комората од наслагите кои може да предизвикаат неправилно затварање на вентилите и во екстремни случаи да го блокира моторот од стартување.
Ја враќа силата на моторот, ги оптимизира коњските сили, го подобрува забрзувањето и силата на гаста, го подобрува ладниот старт на моторот.
Подобрување на вкупните перформанси на Вашето возило. Го штити Вашето возило од понатамошно формирање на наслаги. Погоден за сите типови бензин (LRP и безоловен). Безбедно е да се користи во сите возила со бензински мотори вклучувајќи ги и оние опремени со катализатори,  директно бензин вбризгување, суперполначи или турбополначи. Исто така погоден за мотори со карбуратор.
Начин на употреба:
Користете го кога моторот е една година стар, потоа повторно секоја година или 10.000 милји / 16,000km.
Упатства: Едноставно истурете го целото шишенце во полн резервоар на гориво - D-TOX се користи до 60l резервоар.
 

574,00 ден. * Цената е со вклучен ДДВ

Делот е додаден во вашата кошничка