Брзо Пребарување

Кои делови одговараат на мојот автомобил

Адитив против протекување saBesto 30ml

Број на производ: 0892764500

Оцени го овој производ:

Klima Leak Stop адитив за фасадирање (дихтување) на клима уредите од новата генерација.
 
2 во 1, предности:
• Средство за фасадирање – брзо, едноставно и сигурно „запечатување“ на кршливите и деликатни O-прстени во R 134a клима уредите од возилата
• Без потреба од скапи и долготрајни поправки
• Брзо отстранување на грешките
• Економичен
• Губењето на разладната течност значително се намалува и вашиот автомобил станува еколошки прифатлив
• Намалувањето на абењето со TCP адитивот (трикресил фосфат) – адитив специјално развиван за компресорите за клима системите во возилата се со цел да се намали абењето (поради фрикцијата) во компресорот (клипови, варијаторска плоча... )
• Подолг век на траење на компресорот
• Подобрување на работната моќ на компресорот
• Редукција на бучавата на компресорот
• Употребата на овој производ не бара специјален сервис на клима уредите 
• Едноставна и брза употреба
• Заштедува време
• Не содржи опасни супстанции
• Без дополнителни безбедносни регулативи
 
Употреба:
• За дихтување на О-прстените, цревата и другите елементи за спојување со гума во R134a клима системите. Идеален за патнички возила, товарни возила, автобуси и земјоделски машини
• Ги подобрува перформансите на компресорот и го намалува механичкото триење благодарение на TCP адитивот. Идеално е погоден за постарите возила чии перформанси се намалени поради механичкото триење внатре, во самиот компресор. Компатибилен со PAG и естеричните масла.
• Со следење на средството за детекција на пукнатините, отворите го Klima Leak Stop адитивот, зацврстите го адаптерот за полнење, Art.-Nr. 0764 000 118 и ставете го во пиштолот за аплицирање, Art.-Nr. 0891 764 010. Потоа, кога моторот е изгасен, испразнете ја целата содржина од картонската касета од страната со висок притисок. 

650,00 ден. * Цената е со вклучен ДДВ

Делот е додаден во вашата кошничка