Брзо Пребарување

Кои делови одговараат на мојот автомобил

Зимски дизел адитив 1000 ml

Број на производ: 5861002001

Оцени го овој производ:

Зимски дизел адитив 1000 ml, го подобрува стартувањето на моторот, го спречува згуснувањето на дизел горивото и запушување на водовите на погонското гориво и филтрите до -30°С

1110,00 ден. * Цената е со вклучен ДДВ

Делот е додаден во вашата кошничка