Брзо Пребарување

Кои делови одговараат на мојот автомобил

Адитив Дизел за Дизни

Број на производ: DIM400M

Оцени го овој производ:

Концетриран дизел адитив, брзо отстранува штетни наслаги, ја враќа изгубената моќност и забрзување. Го подобрува ладниот старт на моторот и придонесува кон намалување на издувните гасови и потрошувачката. 
 

318,00 ден. * Цената е со вклучен ДДВ

Делот е додаден во вашата кошничка