Брзо Пребарување

Кои делови одговараат на мојот автомобил

Адитив Дизел D-Tox (Комплетен Систем)

Број на производ: DDTOX400M

Оцени го овој производ:

Штетните наслаги постепено се таложат и ги гушат инјекторите за гориво, што доведува до сериозно нарушување на перформансите на моторот. Дизел D-TOX адитив е високо концентиран чистач, брзо ги отстранува истите наслаги но и со својство на моќен чистач на целиот систем во моторот. Погоден за сите дизел мотори вклучувајќи ги и TDI, CDI и HDI типови. Погоден за дизел мотори со common rail и инјектор-пумпа технологија.
Начин на употреба:
 Истурете целата содржина на резервоарот за гориво пред да полните гориво.  
Поставување на дизел D-Tox директно во филтерот за гориво не се препорачува.

588,00 ден. * Цената е со вклучен ДДВ

Делот е додаден во вашата кошничка