Листа на желби

Секцијата Листа на желби има една и единствена задача а тоа е да ги селектирате и додадете сите производи (автоделови или додадотци) во една листа на желби која понатаму може да по потреба да ја моделирате. Листата е потсетник за производи за кои сте заинтересирани да ги купите. Воедно листата на желби можете да ја споделите на Фејсбук. Со споделувањето на Фејсбук сите ваши пријатели, другари и роднини можат да видат за кои производи сте вие заинтересирани а со самото тоа им овозможувате да ви купат поклон со кој тие би биле сигурни дека ви е потребен а воедно и би ве изненадиле.

Во Shop4parts се надеваме дека со оваа секција ви овозможуваме додадена вредност на вашата сметка кај нас.

Делот е додаден во вашата кошничка