Најчесто Поставувани Прашања

Како да ве најдеме (контактираме)

 • Каде сте лоцирани?
  Shop4parts.mk е интернет продавница која нема своја продавница или склад. Кај нас е се автоматизирано и поврзано со увозниците\магацините кои ја имаат оваа роба ние комуницираме во ваше име со нив за да се испратат сите пратки од магацин до вас лично. Значи се се случува виртуелно, поради тоа не е потребно да имаме канцеларија, продавница или магацин. Ако имате било каква потреба да не исконтактирате ве молиме напишете ни е-маил порака на contact@shop4parts.mk или ипратете порака преку нашата контакт фомра.
 • На кој број може да ве контактираме?
  Shop4parts.mk нема своја канцеларија и телефонски бореви се се одвива автоматизирано преку е-продавница. Единствениот контакт е преку е-маил пораки или преку контакт форма. Во случај да има било каков проблем можете да ни пишете и да оставите ваш телефонски број, одговорно лице од нашата компанија во рок од 24 часа во работен ден ќе ви одговри на маилот а доколку е итно ќе ве побара на телефон.

Информации за пратки

 • Дали вршите достава надвор од Р.Македониа?

  Shop4parts.mk во моментов врши продажба и испорака само на територијата на Р.Македонија.

 • Дали може некој странски државјанин да купи производ од shop4parts.mk а испораката да биде во Р.Македонија?
  Да странски државјанин може да изврши уплата во shop4parts.mk но адресата за испорака мора да биде во Р.Македонија. 
 • Дали вршите ипорака за време на празници?
  Shop4parts.mk не врши испораки за време на празници, сите нарачки направени за време на празник се испорачуваат наредниот работен ден.
Делот е додаден во вашата кошничка